TRÆN DIG BEDRE MED BESTYRELSESUDDANNELSER

CREATING BOARD VALUE™

Bestyrelser er i dag udfordret på anvendelsen af moderne teknologi, nye arbejdsmetoder og sikring af, at bestyrelserne reelt set skaber værdi.

Vi tror på, at du som bestyrelsesmedlem bør have fokus på både din egen udvikling samt din evne til vedvarende at forstå de udfordringer, som selskabet arbejder med.

Læring er for os en fremadrettet disciplin, der skal sikre anvendelse af ny viden kombineret med solid erhvervserfaring. Med vores bestyrelsesuddannelser, bestyrelseskurser og personlige sparringsforløb, kan du dygtiggøre dig som bestyrelsesmedlem og forstærke din bestyrelseskarriere.

 

UDDANNELSER

STRATEGIC BOARD ROOM

En ambitiøs bestyrelsesuddannelse blandt de bedste i Europa, der integrerer dine ressourcer med metoder og værktøjer for værdiskabelse. Skil dig ud, bliv duelig og giv din bestyrelseskarriere et ekstra boost.

CHAIRPERSON

Bliv bedre til bestyrelsesledelse på Danmarks eneste uddannelse for bestyrelsesledere - og skab dig et brand som bestyrelsesleder.

KURSUS

BOARD ROOM

Et minikursus til dig, som har brug for hurtigt at blive sat ind i de grundlæggende opgaver og bestyrelsens retslige rammer.

AT HOME EDUCATION

Online bestyrelseskursus som giver dig mulighed for at lære, når det passer ind i din dagligdag. Målet er at give dig ny inspiration til bestyrelsesarbejdet. 

Vær opmærksom på, at dette forløb kan være en del af dit abonnement under BOARD PEOPLE™.

SPARRING

PERSONLIG SPARRING

En bred erhvervserfaring og dokumenterede kompetencer hjælper dig med at blive et attraktivt bestyrelsesmedlem. Desværre oplever mange, at deres adfærd og personlige egenskaber ikke er tilstrækkelige i skiftet fra direktionsarbejde til bestyrelsesarbejde. Dette arbejder vi med under vores personlige sparringsforløb.