VORES IDENTITET

CREATING BOARD VALUE

BOARD GOVERNANCE A/S er Skandinaviens mest betydningsfulde udbyder af forretnings- og ledelsesorienterede produkter til bestyrelser, bestyrelsesledere og direktioner i både den private og offentlige sektor.

Vores digitale dashboard BOARD OFFICE - giver markedets bedste muligheder for at sikre bestyrelsens arbejdsgange og bidrag.

Mere end 4.000 virksomheder har bestyrelsesmedlemmer, som har gennemført en bestyrelsesuddannelse eller modtaget personlig bestyrelsestræning hos BOARD GOVERNANCE A/S.

Her er de blevet uddannet i nye arbejdsformer og metoder, som aktivt fokuserer på at skabe værdi for virksomheder og organisationer i alle brancher. Se om din arbejdsplads allerede er repræsenteret blandt vores referencer, og få flere oplysninger om vores faglighed og metoder i vores Research Center.

VI ER VILDE MED BESTYRELSESARBEJDE!

Derfor ligger vores fokus alene på topledelsen, dvs. bestyrelsen og direktionen, med det afsæt at bestyrelsesarbejde er at arbejde med mennesker og forretningsledelse på topniveau.

BOARD GOVERNANCE A/S har tilknyttet en række førende internationale forskere, erfarne bestyrelsesledere og erhvervstunge ressourcepersoner, som sikrer, at vores arbejde altid er baseret på den nyeste viden og best practices indenfor bestyrelsesarbejde. Samtidig er vi meget bevidste om, at vores produkter skal kunne anvendes i praksis og skabe resultater for de bestyrelser, vi samarbejder med.

Det er vigtigt for os, at vi hele tiden bliver bedre til at dokumentere og give læring videre, om hvordan de menneskelige faktorer spiller ind på bestyrelsens reelle mulighed for at bidrage til vækst og forretningsudvikling.

Vi gør en dyd ud af at søge nye veje, ny viden og nye metoder, som vi kombinerer med vores kunders solide, praktiske erfaring. Vi er aldrig bange for at tænke nyt, ændre syn på vores fagområde og skabe nye veje, for hvad der i branchen accepteres, som måder at arbejde i og med bestyrelser på.

Vores udgangspunkt er i ledelses- og forretningsorienteret bestyrelsesarbejde, herunder topledelse og de ressourcer, som bruges til at skabe værdi i bestyrelsen.

Bestyrelsesarbejde er menneskearbejde, og vejen til forretningsmæssig succes er gennem optimal udnyttelse af de menneskelige ressourcer og kompetencer i topledelsen.

Vi lægger derfor stor vægt på de menneskelige og ledelsesmæssige aspekter i bestyrelsesarbejdet. Gennem alle vores kurser, sparringsforløb og bestyrelsesuddannelser træner vi vores kursister i, hvordan vi som individer kan skabe værdi og udvikle virksomhedens forretningspotentiale.

Vi udbyder løbende følgende bestyrelsesuddannelser, minikurser og andre produkter særligt henvendt bestyrelsesmedlemmer og bestyrelsesledere: