Nyheder

NYHEDER FRA BOARD GOVERNANCE A/S

Ønske du at modtage vores nyhedsbreve eller andet information fra os ? Er du altid velkommen til at kontakte os eller melde dig til modtag nyhedsbrev. Se også vores nyheder på de socialemedier.

 

Gå hjem møder rundt i Danmark

Skab vækst og udvikling med en professionel bestyrelse!

 

Kom og hør hvordan du skaber forretningsmæssige fordele gennem moderne bestyrelsesarbejde.

 Rigtig mange rådgivere, banker, revisorer, erhvervsorganisationer m.fl. taler om, at bestyrelsesarbejdet i såvel store som små virksomheder skal professionaliseres. Ofte bliver det kun ved snakken – for hvad kan ejerlederen egentlig forvente af en bestyrelse?

 BOARD GOVERNANCE A/S, ASNET Board og Deloitte inviterer i samarbejde til gå hjem møde, hvor vi med udgangspunkt i ejerlederens situation præsenterer forskellige synspunkter på, hvorledes en bestyrelse kan skabe værdi gennem vækst og udviklingen af en virksomhed.

  

Hvornår

Odense: Mandag d. 19. juni, kl. 15.45-18.30

Aarhus: Tirsdag d. 20. juni, kl. 15.45-18.30


København: Onsdag d. 21. juni, kl. 15.45-18.30

 Hør om

  • Deloittes syn på vigtigheden af bestyrelsen i en tid med eksponentielle forandringer.
  • Aktuel kundecase, hvor en udvalgt virksomhed fortæller om deres erfaringer med etablering af en professionelle bestyrelse og hvordan dette har bidraget til udvikling af virksomheden.
  • BOARD GOVERNANCE’s syn på bestyrelsens arbejde med såvel eksisterende som nye forretningsmodeller.
  • ASNET Board’s bud på hvad en professionel bestyrelse kan anvendes til samt hvordan man sikrer værdiskabelse for virksomheden gennem bestyrelsesarbejdet.

  Har du spørgsmål vedrørende arrangementet, er du velkommen til at kontakte Charlotte Olsen på cholsen@deloitte.dk eller telefon +45 24 88 16 21.

 

Internationale forskere sponsorerer delvist din uddannelse i 2017

Vi har fået en utrolig støtte fra vores internationale forskerkorps som en tilkendegivelse for vores arbejde med udviklingen af BOARD GROUND ZERO™ metoden. Vi ønsker, at det kommer vores kunder til gode og vi kan derfor nu helt ekstraordinært tilbyde følgende efteruddannelsespakker...