INSPIRATIONSSEMINARER

CREATING BOARD VALUE™

Sæt et par timer af og kom med til et af vores mange inspirationsseminarer. Vi afholder indlæg og faglige diskussioner om de nye tendenser og metoder inden for bestyrelsesarbejdet, og du er også meget velkommen.

INSPIRATION OG NETVÆRK I EN FART!

Vi tror på vigtigheden af at formidle ny viden om den humane side af bestyrelsesarbejdet og udbrede kendskabet til nye arbejdsmetoder indenfor det forretningsskabende bestyrelsesarbejde. Netop derfor afholder vi jævnligt inspirationsarrangementer og inviterer til spændende oplæg og faglige diskussioner om det duelige og forretningsudviklende bestyrelsesarbejde.

Vi afholder inspirationsseminar ca. 1-2 gange om måneden. Du kan altid se temaerne og datoerne for de kommende møder i vores kalender. Alle inspirationsmøderne er naturligvis gratis at deltage i.

Inspirationsarrangementerne giver dig en fantastisk mulighed for at få den nyeste viden og inspiration om moderne bestyrelsesarbejde, samtidig med at du kan netværke med andre bestyrelsesmedlemmer, bestyrelsesledere og direktionsmedlemmer.

Vil du have ny inspiration til bestyrelsesarbejdet? 
Hvis du kunne tænke dig at komme med til et af vore kommende inspirationsarrangementer, så kan du se oversigten ved at trykke her

Vi ser frem til at høre fra dig og til at byde dig velkommen.