EVENTS

Fra idé til unikke events

EVENTS

I fællesskab med vores samarbejdspartnere og kunder afholder vi løbende forskellige events. Events kan eksempelvis bestå af åbne seminarer eller lukkede arrangementer. Vi ønsker at udbrede kendskabet til de ledelses- og forretningsmæssige sider af bestyrelsesarbejdet, herunder sikre at så mange som muligt får mulighed for at lære mere - med os og vores kunder.

Et spændende nyt tiltag er BOOTCAMPS, hvor vi fokuserer på træning og konkrete øvelser inden for board governance. Dette omfatter bl.a. udviklingen af et unikt bestyrelsesbrand, hvordan man leder bestyrelsesmedlemmer, samt giver træning i grunddiscipliner som f.eks. afholdelse af generelforsamlinger, formandssamtaler etc. Alle disse aktiviteter er målrettet personer, som har et konkret ønske om at udvikle sig og blive endnu dygtigere bestyrelsesmedlemmer eller ledere. 

Et eksempel på en helt ny og super relevant BOOTCAMP er ”Bestyrelsens arbejde med forretningsmodeller”. Mange bestyrelser bliver involveret i selskabernes strategiske arbejde, men overser værdien i at arbejde mere specifikt med forretningsmodeller – nye måder at tjene penge på. Denne BOOTCAMP gennemføres af professor Christian Nielsen og Randi Ib, og gennemføres både som åbent forløb man kan melde sig til samt lukkede virksomhedsforløb. Har du spørgsmål til BOOTCAMPS, er du velkommen til at kontakte os.

Vi kan desuden tilbyde events i form af MEGA INSPIRATION og INSPIRATIONSSEMINARER, som vi også med glæde vil tage en uforpligtende snak med dig om.

Vi ser frem til at høre fra dig.

KONTAKT