DIGITALISER BESTYRELSENS ARBEJDE

Cloudbaseret bestyrelsesportal.

GDPR sikret og højeste sikkerhedsniveau.

Professionelt, brugervenligt og adgang fra alle platforme.

Underskriv med NemID.

Indeholder alle funktioner, og sætter standarden for bestyrelsesportaler.

Anbefalet eksklusivt af DANSKE ADVOKATER.

OPRET DIN BESTYRELSE FÅ EN GRATIS DEMO

OM BOARD OFFICE™

Med bestyrelsesportalen BOARD OFFICE™ kan I administrere og planlægge bestyrelsesarbejdet effektivt, sikkert og nemt.

 • I kan uploade og administrere alle aktiviteter vedrørende bestyrelsen..
 • Sikre effektiv kommunikation mellem medlemmerne og direktionen.
 • Gemme mails i bestyrelsens arkiv.
 • Tilføje egne noter og tilknytte NemID til dokumenter.
 • Koordinere opgaver og planlægge møder.
 • Få adgang til materiale, standarder og paradigmer udviklet af nogle af Danmarks dygtigste fageksperter.
 • Eneste portal med NemID som digital signatur.
 • Anbefalet af Danske Advokater

Her er alt bestyrelsesarbejdet samlet ét sted, som er nemt at tilgå og skabe overblik over.

DOWNLOAD BROCHURE

SIKKERHED OG DOKUMENTATION

Vores portaler er krypterede via et SSL-certifikat, der sikrer at alle informationer udveksles udelukkende mellem brugeren og webserveren. På den måde kan du være sikker på fortrolighed gennem HTTPS-protokollen, lige fra login, til upload og download af dokumenter.

Vi benytter os af dansk server hosting med et ISO27001-certificeret datacenter, som lever op til den internationale standard til styring af informationssikkerhed. Hvert år får vi vurderet og belyst vores sikkerhedsprocedure af en ekstern leverandør, som ligeledes udarbejder vores sikkerhedsdokumenter.

Vi benytter årligt 3.mand til at vurdere og dokumentere sikkerheden - samt sikre konstant overvågning af vores bestyrelsesportal. 

Portalen er 2018 vurderet af Danske Advokater, EY og Atea.

Dette har bevirket en eksklusiv anbefaling fra Danske Advokater.

DOWNLOAD SIKKERHEDSDOKUMENT

BOARD OFFICE SÆTTER STANDARDEN

Med BOARD OFFICE™ forenkles udarbejdelsen og distributionen af bestyrelsesdokumenter, der bliver langt mere sikker end med distribution via e-mail, post eller andre kanaler.

Planlægning af møder, forberedelse samt opfølgning på bestyrelsesmøder effektiviseres, hvilket giver et bedre mødegrundlag og sparer tid og ressourcer. BOARD OFFICE™ er nemt at tilgå uafhængigt af platform og kan benyttes både online og offline, hvilket giver dig mulighed for at arbejde uanset tid og sted.

Med BOARD OFFICE™ får du et uvurderligt værktøj, som kan benyttes både før, under og efter bestyrelsesmødet. Bestyrelsesportalen er udviklet til at effektivisere og lette bestyrelsesarbejdet og samarbejdet i bestyrelsen ved at give et struktureret overblik over aftaler, møder, opgaver og dokumenter.

BOARD OFFICE™ skal dermed bidrage til, at bestyrelser får det optimale ud af bestyrelsesarbejdet og udvikler sig bedst muligt.

ANKER LADEN OM BOARD OFFICE

DEL AF JERES ABONNEMENT - GRATIS EVALUERING AF TOPLEDELSEN

For os er det ikke nok at identificere, hvor en bestyrelse kan blive bedre. Vi hjælper jer med anvende resultaterne, således at det skaber værdi for såvel direktionen som bestyrelsen i et fremadrettet perspektiv.

Som en del af jeres abonnement på BOARD OFFICE ELITE, har i adgang til frit at benytte vores professionelle bestyrelsesevaluerings software BOARD REVIEW.

I kan let oprette spørgsmål, sende mails ud og danne rapport. Alt gemmes sikkert, krypteret og I har selvfølgelig altid adgang til jeres data og rapporter.

En mulighed for alle, som ønsker en nem og sikker måde at gennemføre evalueringer på, som samtidig danner grundlag for udvikling.

OPRET BESTYRELSE LÆS MERE

BESTYRELSESVURDERING

Ønsker du og din bestyrelse at få inspiration og konkrete forslag til udvikling af bestyrelsen? Så vil I få stort udbytte af en bestyrelsesevaluering. Her bliver der sat fokus på udviklingsperspektiverne for bestyrelsens arbejde og konkrete resultater, som gør en forretningsmæssig forskel for virksomheden.

DIREKTIONSVURDERING

Ønsker du og din bestyrelse at få inspiration og konkrete forslag til udvikling af direktionen? Så vil I få stort udbytte af en direktionsevaluering. Her bliver der sat fokus på udviklingsperspektiverne for direktionsens arbejde og konkrete resultater, som sikrer implementeringen af bestyrelsens beslutninger for driften.

BESTYRELSESMEDLEM -TYPE

Har du mod på at finde din type? At finde sin type i enneagrammet er typisk en proces, hvor du både kigger indad (gerne ærligt) og samtidig får indsigt i enneagrammets beskrivelse af de 9 typer. Brug type analysen til at drøfte sammensætning af bestyrelse og direktion

DATARUM VELDESIGNET OG SIKKERT

I datarummet kan virksomheden dele sensitiv dokumentation og gennemføre Q&A-processer, i en brugervenlig, intuitiv og sikker løsning.

Datarummet indholder mange muligheder og funktioner. Er udviklet til at sikre en professionel og struktureret proces og for de aktører som deltager. Det er både meget brugervenligt og intuitivt.

Struktur og kontrol over information og fortrolige dokumenter.

Sikkert samarbejde og informationsdeling uden for virksomheden.

Har I ikke benyttet et datarum tidligere, hjælper vi jer gerne igang og støtter op i hele processen med vores 24/7 timers service.

Løsningen giver hurting, overskuelig og sikker informationsdeling:

 • Indkøb og outsourcing
 • Fusion transaktioner
 • Virksomhedsopkøb
 • Omstruktureringer
 • Børsintroduktioner
 • Kapitalrejsning