Bestyrelsens digitale kontor

Professionelt, højeste sikkerhedsniveau og let at anvende.

  

Bestil en demo - eller opret en "prøve" bestyrelse og få adgang til BOARD OFFICE™ mange muligheder.

OPRET DIN BESTYRELSE FÅ EN GRATIS DEMO - KONTAKT OS

OM BOARD OFFICE™

Med bestyrelsesportalen BOARD OFFICE™ kan I administrere og planlægge bestyrelsesarbejdet effektivt, sikkert og nemt.

 • I kan oprette og administrere alt vedrørende bestyrelsens arbejde.
 • Sikre effektiv kommunikation mellem medlemmerne og direktionen.
 • Dele og arkivere dokumenter internt.
 • Koordinere opgaver og planlægge møder.
 • Få adgang til materiale, standarder og paradigmer udviklet af nogle af Danmarks dygtigste fageksperter.

Her er alt bestyrelsesarbejdet samlet ét sted, som er nemt at tilgå og skabe overblik over.

DOWNLOAD BROCHURE

SIKKERHED

Vores portaler er krypterede via et SSL-certifikat, der sikrer at alle informationer udveksles udelukkende mellem brugeren og webserveren. På den måde kan du være sikker på fortrolighed gennem HTTPS-protokollen, lige fra login, til upload og download af dokumenter.

Vi benytter os af dansk server hosting med et ISO27001-certificeret datacenter, som lever op til den internationale standard til styring af informationssikkerhed. Hvert år får vi vurderet og belyst vores sikkerhedsprocedure af en ekstern leverandør, som ligeledes udarbejder vores sikkerhedsdokumenter.

DOWNLOAD SIKKERHEDSDOKUMENT

BESTYRELSESPORTAL MED TYDELIGE FORDELE

Med BOARD OFFICE™ forenkles udarbejdelsen og distributionen af bestyrelsesdokumenter, der bliver langt mere sikker end med distribution via e-mail, post eller andre kanaler.

Planlægning af møder, forberedelse samt opfølgning på bestyrelsesmøder effektiviseres, hvilket giver et bedre mødegrundlag og sparer tid og ressourcer. BOARD OFFICE™ er nemt at tilgå uafhængigt af platform og kan benyttes både online og offline, hvilket giver dig mulighed for at arbejde uanset tid og sted.

Med BOARD OFFICE™ får du et uvurderligt værktøj, som kan benyttes både før, under og efter bestyrelsesmødet. Bestyrelsesportalen er udviklet til at effektivisere og lette bestyrelsesarbejdet og samarbejdet i bestyrelsen ved at give et struktureret overblik over aftaler, møder, opgaver og dokumenter.

BOARD OFFICE™ skal dermed bidrage til, at bestyrelser får det optimale ud af bestyrelsesarbejdet og udvikler sig bedst muligt.

ADMINISTRATIVE FORDELE

EVALUERING AF TOPLEDELSEN

For os er det ikke nok at identificere, hvor en bestyrelse kan blive bedre. Vi anvender resultaterne, således at det skaber værdi for såvel direktionen som bestyrelsen i et fremadrettet perspektiv.

Vi arbejder med bestyrelsesevaluering for både børsnoterede, offentligt ejede, andels-, private og kapitalfondsejede selskaber. Alle der ønsker en nem og sikker måde at gennemføre evalueringer på, som samtidig danner grundlag for udvikling.

OPRET BESTYRELSE LÆS MERE

BESTYRELSESVURDERING

Ønsker du og din bestyrelse at få inspiration og konkrete forslag til udvikling af bestyrelsen? Så vil I få stort udbytte af en bestyrelsesevaluering. Her bliver der sat fokus på udviklingsperspektiverne for bestyrelsens arbejde og konkrete resultater, som gør en forretningsmæssig forskel for virksomheden.

DIREKTIONSVURDERING

Ønsker du og din bestyrelse at få inspiration og konkrete forslag til udvikling af direktionen? Så vil I få stort udbytte af en direktionsevaluering. Her bliver der sat fokus på udviklingsperspektiverne for direktionsens arbejde og konkrete resultater, som sikrer implementeringen af bestyrelsens beslutninger for driften.

BESTYRELSESMEDLEM -TYPE

Har du mod på at finde din type? At finde sin type i enneagrammet er typisk en proces, hvor du både kigger indad (gerne ærligt) og samtidig får indsigt i enneagrammets beskrivelse af de 9 typer. Brug type analysen til at drøfte sammensætning af bestyrelse og direktion

DATARUM

I datarummet kan virksomheden dele sensitiv dokumentation og gennemføre Q&A-processer, i en brugervenlig, intuitiv og sikker opsætning.

DATARUMMETS MANE MULIGHEDER Datarummet er bygget op om en strømlinet proces og er brugervenligt og intuitivt.

Struktur og kontrol over information og fortrolige dokumenter.

Sikkert samarbejde og informationsdeling uden for virksomheden.

Løsningen giver hurting, overskuelig og sikker informationsdeling:

 • Indkøb og outsourcing
 • Fusion transaktioner
 • Virksomhedsopkøb
 • Omstruktureringer
 • Børsintroduktioner
 • Kapitalrejsning